Lukijat

keskiviikko 17. elokuuta 2011

August 17th, 2011
Hei armaat pörröiset Pandat,
Kuulin, että Horst Hering on loukannut kätensä? Oletteko kuulleet siitä? Voi harmi, se olisi hänelle varmasti pettymys, jos hän ei pääse kalastamaan juuri nyt, kun Panfun vedet ovat tulvillaan kaloja. Hänhän istuu penkillä satamassa kaiken päivät ja tarkkailee vesiä. Kun hän nälee kalojen hyppivän, hänen vanhoihin merikarhun silmiinsä tulee nuoren miehen toiveikas katse. Hän alkaa usein kertoa kalajuttujakin. Ja uskokaa tai älkää, tämä mies on kokenutkin aika moisia tarinoita elämänsä varrella. Käykääpä hänen luonaan, ehkä voisitte auttaa häntä jotenkin.
Ennen kuin juoksette satamaan, lukekaapa blogi kuitenkin loppuun. Tänään alkaa nimittäin uusi vaihe Panfun blogin historiassa! Etsimme nimittäin tästä päivästä alkaen kerran viikossa…

Viikon Panfu-eksperttiä!

Kerran viikossa (eri päivänä) kysymme yhden kysymyksen Panfusta. Kirjoittakaa vastauksenne kommentissa. Arvomme yhden voittajan, joka saa kaksi palkintoa:
Panfu-ekspertin päähineen:

… ja myös viikon vaihtuvan esineen. Tällä viikolla viikon esine on havaijishortsit, jotka jalkaansa vetämällä voi jatkaa havaiji-bileitä vielä, vaikka ne jo rannalla loppuivatkin. :)


Tässä ensimmäinen Panfun eksperttikysymys:
Mitä lukee Panfun jäätelöbaarin oven yläpuolella valokirjaimin?
Vastausaikaa on tämän päivän ajan. Julkaisen kommentit vasta huomenna, jotta kukaan ei voi kopioida vastaustaan muilta. Arvon voittajan sitten huomenna. Onnea arvontaan! :)
Love & Peace
Kamaria


Ööh....Totaa...Ihmettelitte varmaan.:) Toi oli tommonen
tärkee juttu,joten kirjotin sen.Mulla jäi sillon yhesti se juttu kesken...
Kommentista varmaan huomasittekin.Kamaria oli sillon Panfussa.
Joten näytän NYT ne kuvat:(;))

Tossa me vilkutettiin ;)
Sitten seuraava:



Tossa oli vähän tuotaa....Avaruusmatkastamme xD
Ja seuraava:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.